Delia Matache este una dintre cele mai iubite și apreciate interprete din România. Artista mereu face furori cu aparițiile sale originale și pline de personalitate. Jurata X Factor se împarte mereu cu detalii din viața și cariera sa, însă unele aspecte le ține departe de ochii lumii.

Se pare că puțină lume cunoaște despre trecutul amoros al vedetei.

 

Cine au fost iubiții Deliei până a se căsători cu Răzvan Munteanu

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. Până a-și găsi adevărata dragoste, Delia a avut câteva relații de durată, dar care au eșuat. În adolescență, prima iubire a interpretei a fost un tânăr pe nume Ovidiu Anton, care a și participat la ”X Factor”, unde Delia Matache este jurat. Pe atunci, băiatul o ignora total, în timp ce Delia îi făcea ochi dulci.

”Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora”, a mărturisit Delia.

Mai apoi, Delia a avut o relație timp de doi ani cu Florin Moldoveanu, om de afaceri, cu care s-a cunoscut în anul 2003. Cei doi s-au despărțit după ce ar fi apărut mai multe zvonuri că iubitul ar fi înșelat-o. Șase ani mai târziu, foștii iubiți au decis să se împace, chiar dacă Florin era deja căsătorit cu o altă femeie. Delia ar fi fost în stare să îl aștepte pe cel care i-a furat inima ani în urmă, însă a realizat că bărbatul nu avea de gând să divorțeze și astfel, artista a decis să își vadă de viață.

Relația Deliei cu Edi Iordănescu

O altă relație răsunătoare a Deliei a fost cea cu Edi Iordănescu, fiul lui Anghel Iordănescu. Perechea au fost într-o relație în perioada anilor 2004 – 2006. După ce s-au despărțit, au apărut zvonuri că și acest partener ar fi înșelat-o pe artistă. Patru ani mai târziu, în presă au apărut imagini video intime cu Delia și fostul său iubit. Artista era de părere că există probabilitatea ca acestea să fi fost făcute publice chiar de Edi.

Un alt bărbat cu care Delia ar fi format un cuplu a fost interpretul Matteo, în perioada anilor 2006 și 2008. Cuplul s-a destrămat în 2008, spunând că simt că nu se mai potrivesc.

În anul 2010, Delia și-a cunoscut adevărata dragoste pentru tot restul vieții, pe actualul ei soț, Răzvan Munteanu, om de afaceri. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, după ce a fost cerută în căsătorie în Thailanda.

Citeste si:
Răzvan Munteanu, acuzat că a dat țeapă pe piața crypto: „Faceți...
Răzvan Munteanu, acuzat că a...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2021 - 06 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.