Dorian Popa a urcat în topuri destul de repede, fără niciun fel de efort ar spune unii. Deși pare că nu face mare lucru, artistul mucește de dimineața până seara, pentru că nu i-a picat nimic din cer și a fost nevoit să tragă din greu pentru a-și atinge scopurile. Mulți afirmă că aspectul fizic i-a fost de mare ajutor în carieră, iar influencerul a vorbit recent despre acest aspect, spunând dacă a fost sau nu de ajutor felul în care arată.

Dorian Popa, moment de sinceritate

Dorian Popa este un artist îndrăgit de multă lume, dar și criticat din toate părțile. Faptul că arată atât de bine și că face zilnic eforturi pentru a se menține în formă i-a fost de mare ajutor și i-a adus, de asemenea, o serie de replici dure din partea unora. Ei bine, cântărețul este de părere că orice persoană publică ar trebui să aibă grijă de felul în care arată.

”Cred că nu mai e un secret faptul că orice persoană publică ar trebui să aibă grijă de imaginea sa. Imaginea e o unealtă pe care o persoană publică ar trebui să o folosescă în lupta pe care o duce în viața de zi cu zi, evident, metaforic vorbind”, a declarat el, pentru Antena Stars.

Imaginea este foarte importantă și trebuie, după părerea lui Dorian Popa, folosită cu atenție. Pe l-a ajutat acest lucru mai ales din punct de vedere, dar și în business. Având un trup perfect, cel mai probabil, a reușit să obțină o serie de colaborări cu brand-uri cunoscute, de pe urma cărora bineînțeles că a reușit să câștige sume frumușele de bani.

”Pe mine m-a ajutat nu neapărat din punct de vedere al carierei, ci și din punct psihic, deoarece în fiecare zi sunt în sala de sport și reușesc să mă lepăd de energiile negative, dar nu este mai puțin adevărat că m-a ajutat și pe partea de business extrem de mult pentru că e un lucru știut că un corp lucrat, îngrijit va fi pe placul oamenilor”, a mai zis Dorian Popa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.