Feli este o artistă de succes în țara noastră, dar se pare că și în cazul ei, celebritatea a venit la pachet cu o serie de dezavantaje. Vedeta a început să își dea seama, în ultimul timp, care sunt persoanele care stau lângă ea doar pentru faptul că este cunoscută și le-a transmis acelora un mesaj dur, chiar pe contul ei de Instagram.

Mesajul dur postat de artistă

Feli pare genul de femeie care tace și face, dar are și momente în care își iese din minți și spune tot ce are pe suflet. Se pare că prietenii ei au început să se rărească, iar blondina știe deja care sunt persoanele pe care le poate încadra în categoria prietenilor falși, care nu au intenții bune și care o susțin doar pentru faptul că este vedetă.

Recent, cântăreața a vrut să se asigure că oamenii respectivi află chiar de la ea că s-a trezit și că nu mai crede tot ce aude din partea lor. Astfel, a postat câteva afirmații dure în mediul online, spunând că a început să se amuze pe seama persoanelor respective de la care nu pare să mai aibă pretenții și care au dezamăgit-o, din cauza comportamentului lor.

„Am foști prieteni și ”prieteni” care habar nu au că m-am trezit. Eu știu că pentru voi sunt ”prietena-vedetă”. O să stau de acum doar să vă observ. Încep să mă amuz”, a scris Feli, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.