Antonia a fost invitată în cadrul podcast-ului găzduit de către Amalia Năstase. Având în vedere că vedetele se cunosc de foarte mult timp, iubitei lui Alex Velea i-a fost foarte ușor să își deschidă inima în fața sa și să vorbească despre viața privată, așa cum nu a mai făcut-o până acum.

Antonia, despre cele mai grele momente pe care le-a trăit

Frumoasa artistă a discutat sincer despre relația pe care o are cu îndrăgitul artist, despre motivul pentru care nu și-a botezat copiii până acum, dar și despre momentul în care a aflat că bunicul ei s-a stins din viață. A fost o zi grea pentru ea, dar a încercat să își adune forțele și să meargă mai departe, fiind în tot acest timp alături de mama ei, care avea mare nevoie de tot sprijinul său.

”Acum 2-3 ani când eram în drum spre concert în Galați am primit vestea că a murit bunicul meu, eram terminată, am fost implicată cu mama s-o ajut, știam că o să stingă, dar nu atât de repede. Nu aveam încotro, trebuia să fiu pe scenă”, a declarat Antonia, în cadrul podcast-ului amintit.

Cântăreața se îndrepta către un concert, la Galați, când a primit vestea că bunicul ei a decedat. Nu a vrut să îi lase baltă pe oamenii prezenți acolo, așa că urcat pe scenă și a dat tot ceea ce a avut mai bun, ca de fiecare dată. Imediat după show, a urcat în mașină și s-a dus repede către casă, fără a oferi niciun fel de explicație oamenilor care o așteptau la poze. Lumea a judecat-o pentru faptul că nu a rămas să se pozeze cu fanii, dar nimeni nu a știut care a fost adevăratul motiv pentru care a procedat așa.

”Eu în seara aia nu am rămas să fac poze, n-am dat explicații, am sărit direct în dubă și am plecat. Am primit mesaje să-ți fie rușine că n-ai stat să faci poze, că am stat cu copilul în brațe în frig...”, a mai zis iubita lui Velea.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.