După ce emisiunea Survivor România a fost cumpărată de Pro TV, toată lumea a crezut că Daniel Pavel nu va mai face parte din acest proiect. Ei bine, se pare că tot el este cel care va prezenta show-ul pe care românii l-au umărit cu sufletul la gură, timp de mai bine de șase luni. A fost o veste de zile mari pentru fanii lui, care sunt nerăbdători să îl revadă pe micile ecrane. 

 

Daniel Pavel va prezenta și noul sezon Survivor

Prezentatorul Survivor România arde și el de nerăbdare să înceapă un nou sezon al emisiunii care se filmează în Republica Dominicană și care reprezintă proiectul lui de suflet. Două echipe se vor lupta din nou pentru supraviețuire, vor învăța să dea tot ceea ce au ei mai bun și să desurce fără mâncare, fără tehnologie sau fără să aibă măcar un acoperiș deasupra capului, în afara celui pe care și-l vor face cu mâinile lor.

“Competiția se întoarce! Asta e vestea momentului! Sunt pe punctul să se audă bătăile tobelor și așa este! Din nou triburi de oameni, în cel mai puternic format de reality show din lume care, iată, opune două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, luptă pe traseu, caută mâncare, resurse, dar la final numai unul ridică trofeul, marele trofeu Survivor România”, a declarat Daniel Pavel, la Vorbește Lumea.

Mai mult de atât, domnul Dan le-a dat și o serie de sfaturi prețioase celor care și-au propus să se înscrie în acest sezon al emisiunii. Le-a explicat acestora că ar trebui să își facă un examen fizic, dar mai ales unul spiritual. Este, de asemenea, important să fie pregătiți pentru traseele solicitante, pentru că emisiunea este pe bune și doar cei mai puternici rezistă în concurs. La final, numai unul dintre ei va câștiga marele premiu, cel mai bun atât din punct de vedere psihic, cât și din punct de vedere fizic.

“Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV. E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi”, a mai spus îndrăgitul prezentator.

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.