Ruby este recunoscută pentru imaginile provocatoare pe care le postează pe rețelele sociale. Vedeta este foarte mândră de felul în care arată, iar acest lucru este evident având în vedere modul în care pozează. De foarte multe ori, ea a fost judecată de internauți pentru fotografiile publicate, iar recent a vorbit despre acest aspect, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat. 

Ruby a dat cărțile pe față

În primul rând, artista este de părere că pozează sexy, nu în ipostaze fierbinți. Nu a fost mereu mulțumită de felul în care a arătat. Credea despre ea că urâțică și că ar trebui să ia atitudine în acest sens. Între timp, a învățat să se accepte așa cum este, pentru a reuși să evolueze. Au trecut câțiva ani, până când a reușit să fie mulțumită de trupul ei, pe care multe femei îl consideră perfect.

Legat de cei care o judecă, ea nu îi învinovățește, pentru că este perfect normal să procedeze în felul acesta. Rubina crede că este în regulă ca oamenii să își facă o anumită părere despre ea, până în momentul în care ajung să vadă cum este cu ea cu adevărat. Se îmbracă în felul acesta și pozează în acele ipostaze, doar pentru ea, nu pentru a primi o confirmare din partea oamenilor din jur.

„ Normal că sunt, oamenii mă judecă, își formează cu foarte mare ușurință o părere despre mine, din pricina postărilor mele. Dar, odată ce mă cunosc, își dau seama că nu este loc de compromisuri la mine și că tot ceea ce fac este pe cont propriu. Dar este absolut normal să judece, toți o facem, este absolut normal să își facă o părere despre mine, pentru că mă văd mai sumar îmbrăcată. Însă trebuie să punctez că nu fac asta nici pentru băieți, nici pentru fete, o fac pentru mine. Mă simt bine cu mine. Am avut câțiva ani în care nu am fost mulțumită cu mine, în care nu m-am acceptat, îmi părea că sunt urâțică, nasolică, că se poate mai bine – și e întotdeauna loc de mai bine – dar trebuie să ne acceptăm ca să putem evolua. (…) Iar la gală mie mi-a plăcut că oamenii s-au uitat ca la muzeu (Ruby a purtat o rochie nude, care îi punea în evidență decolteul și formele de ividiat din dotare, n. red.). Pentru că asta suntem noi, fetele! Niște piese de artă la care te poți uita, le poți admira, dar nu le poți atinge și nu le poți cumpăra.”, a povestit Ruby, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.