Oana Roman a profitat de cele câteva zile libere pe care le-a avut, și-a luat partenerul de viață și fiica și a plecat în Cipru. Acolo, s-a bucurat de peisaje de vis, o plajă minunată și de mâncare bună, dar mai ales de momente frumoase alături de familie. Cea care i-a dat, însă, cele mai mari bătăi de cap a fost momentul revenirii în țară. 

Oana Roman a rămas cu un gust amar

Imediiat după ce s-a urcat în avion, partenera de viață a lui Marius Elisei a povestit pe Instagram că avut, din cauza unor angajați, cea mai urâtă experiență din viața ei, de când a zburat prima dată cu avionul și până la momentul actual. Le-a promis internauților că le va povesti clar prin ce a fost nevoită să treacă, astăzi.

„Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta. Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat la jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul”, a scris Oana Roman pe Instagram, în cursul zilei de ieri.

A ajuns, într-un final acasă, unde a ajuns la concluzia că este cel mai bine. Încearcă să își revină din șocul pe care l-a trăit în aeroport. Fiica lui Petre a fost jignită de către angajații care nu aveau un limbaj adecvat pentru postul pe care îl ocupau. Atitudinea lor le-a lăsat un gust amar vedetei, mai ales că era vorba de o companie care lucrează cu publicul.

„Neața, e totuși așa de bine acasă. Încerc să îmi revin după trezirea la realitate și șocul trăit aseară în aeroport și vă povestesc ce „frumos” a fost la plecare.”, a mai spus Oana Roman, în urmă cu puțin timp.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.