Ruxi este cea mai puternică dintre concurentele de la Bravo, ai stil, motiv pentru care celelalte sunt foarte invidioase pe ea și pe evoluția sa din concurs. Vedeta aduce în atenția celor de acasă și în atenția juraților ținute spectaculoase, realizate din piese simple care, de cele mai multe ori sunt la îndemâna oricui și pe care le gândește de una singură.

Ruxi, adevărul despre iubita lui Burcea

A reușit să demonstreze că este foarte bună la acest capitol, iar Viviana Sposub este una dintre cele mai mari rivale pe care le are. Iubita lui George Burcea a fost de părere că ținuta pe care ea a purtat-o a fost mult mai bună decât cea purtată de Ruxi și cu toate acestea, ea nu a obținut un punctaj atât de mare, motiv pentru care au început din nou discuțiile între ele.

Într-un interviu pe care bruneta l-a acordat recent, a explicat cum se înțelege cu fosta prezentatoare TV, pe care nu o are deloc la inimă, lucru care s-a observat încă de la intrarea ei în competiție. Cele două vedete se cunosc de ani buni, au fost prietene, dar între timp relația lor de prietenie a început să se răcească și nu și-au mai vorbit deloc, până când s-au întâlnit la Bravo, ai stil.

"Nu există resentimente, cel puțin din partea mea. Probabil există doar o doză de sarcasm uneori, dar nu pun la suflet astfel de situații. Prefer să îmi concentrez energia, creativitatea, să fac alte lucruri care chiar îmi fac plăcere. Cum am spus, nu sunt un om ranchiunos și nu, nu ne evităm, cel puțin eu nu fac acest lucru. Dacă avem ceva de comunicat, o facem, dacă nu, nu.", a declarat Ruxi, pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.