În luna decembrie a acestui an, Nicole Cherry va deveni mamă pentru prima dată. Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, internauții îi dau tot felul de sfaturi sau de comentarii răutăcioase, care în mod clar nu sunt pe placul ei. Viitoarea mămică a luat foc, imediat după ce a citit mesajele unor oameni pe care i-a amenințat mai apoi că le dă block, dacă nu încetează.

Nicole Cherry s-a săturat de comentariile răutăcioase

Un lucru este clar pentru toată lumea și anume că iubita lui Florin Popa este o mare iubitoare de animale și nu ar renunța la pisica ei, Lia, pentru nimic în lume. Multe persoane i-au transmis acesteia în mediul online faptul că părul de pisică este periculos pentriu copil, moment în care a luat foc și a postat un mesaj dur, avertizându-i pe cei care fac astfel de afirmații că vor primi block din partea sa, dacă nu încetează.

Sursa foto (c): Nicole Cherry/Facebook

Îndrăgita artistă a discutat despre acest aspect cu medicul ei, care i-a spus că nu este niciun fel de problemă. Își iubește foarte tare animalul de companie, va avea grijă și o consideră pe Lia ca fiind copilul ei, așa că nu o poate lăsa de izbeliște cum a fost sfătuită de internauți. Mai mult de atât, Nicole Cherry este ferm convinsă că Anastasia și pisica se vor înțelege de minune.

”Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, nu-mi mai scrieți lucrul ăsta, e enervant, nu am ce să vă spun drăgut că mă enervează. O iubesc foarte tare, nu va sta bot în bot cu ea, vom avea grijă, îmi momentul în care ai animal te atașezi extraordinat de tare și e ca și cum ai avea copil. Lia o să aibă aceeași viață, atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, și sunt sigură că se se vor înțelege de minune.”, a transmis Nicole Cherry, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.