Alexia Eram a fost invitată recent în cadrul emisiunii "Test de vedetă", unde a vorbit despre mai multe aspecte importante din viața sa. Fiica Andreei Esca se consideră o persoană împlinită din toate punctele de vedere: reușește să se întrețină singură, și-a luat un apartament din banii pe care i-a economisit de-a lungul timpului și este o tânără de succes în mediul online. Ce și-ar putea dori mai mult de atât!?

Alexia Eram și-a pus sufletul pe tavă

În cadrul emisiunii amintite mai sus, frumoasa vedetă a vorbit despre cea mai mare frică a sa, pe care o are încă din copilărie. Iubitei lui Mario Fresh îi este tare frică de intuneric și chiar și acum doarme cu o lampă aprinsă în cameră sau draperiile trase, pentru a pătrunde lumina în casă. Mai mult de atât, pe vremea când era doar un copil, dormea alături de bunica sa, deoarece îi era frică să doarmă singură.

Anii au trecut, iar fricile au rămas aceleași. Alexiei Eram îi este teamă de singurătate mai mult decât orice pe lume și evită astfel de situații pe cât posibil. În rest, viața ei este una normală, se bucură de succes, iar relația cu Mario Fresh merge din ce în ce mai bine, chiar dacă au apărut și zvonuri legate de separarea lor.

"Eu dorm cu o lampă aprinsă în cameră, sau cu draperiile trase, ca să intre lumina. Tot timpul mi-a fost frică de întuneric. Când eram mică dormeam cu bunica și după aia îmi era frică să dorm singură, pentru că mie nu îmi place să fiu singură. Am frica asta de sigurătate. Închid ușa, trebuie să dorm cu capul spre ușă.", a declarat Alexia Eram, în cadrul emisiunii "Test de vedetă".


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.