Seara trecută, concurenții de la Asia Express au trecut prin momente foarte, foarte tensionate. Ultima etapă din Georgia le-a adus concurenților mari emoții, dar și o eliminare cu totul și cu totul neașteptată. Francesco și Patrizia Paglieri au intrat la cursa pentru ultima șansă alături de Maria Speranța și Adriana Trandafir și alături de cei pe care toți colegii lor i-au votat, Eliza și Cosmin Natanticu.

Mesajele emoționante transmise de foștii concurenți

Adriana Trandafir și fiica ei au avut destul de multe discuții aprinse în cursa pentru ultima șansă, dar au reușit să ajungă primele la destinația finală, fiind urmate de Natantici. Astfel că Francy și Patrizia au fost nevoiți să se despartă de colegi lor, neavând ocazia să ajungă și în Iordania, următoarea țară de pe listă. Cei doi au părăsit concursul cu zâmbetul pe buze și se așteptau cumva la acest verdict.

Patrizia Paglieri este profund recunoscătoare pentru experiența de care a avut parte în Asia Express și este fericită pentru faptul că a avut ocazia să treacă prin acele momente unice în compania fiului ei, care i-a fost un real sprijin în cele două etape. Atât ea, cât și Francesco Paglieri le-au transmis mesaje emoționante oamenilor care i-au susținut și care și-au făcut timp să le trimită toate gândurile lor bune.

”Grazie, vreau să mulțumesc tuturor pentru suport. A fost și rămâne cea mai frumoasă experiență din viața mea lânga Francy. Grazie!!!”, a transmis Patrizia Paglieri, pe Instagram.

Sursa foto (c): Asia Express/Facebook

”În viață trebuie să ne cunoaștem limitele și în Asia express limitele sunt în echipa și nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viata mea și mă bucur că a fost împreună cu mama. Am ajuns într-o etapă în care doar visam și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Vă iubesc”, a notat Francesco Paglieri pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.