Oana Roman a plecat în vacanță alături de familia ei și se bucură de clipe de neuitat. Vedeta și Marius Elisei au ales ca destinație Cipru, un loc de vis de unde au postat imagini superbe, pentru a-și ține fanii la curent cu modul în care își petrec timpul. 

Oana Roman n-are pace în vacanță

Deși se află în vacanță și nu ar trebui să își facă grii sau să se enerveze din tot felul de motive, fiica lui Petre Roman nu a scăpat de comentariile răutăcioase ale haterilor, care au avut ceva de comentat la adresa sa. A trebui să se bucure din plin de zilele libere, dar și-a făcut puțin timp și le-a oferit un răspuns celor care și-au bătut joc de ea și de problemele pe care le are.

Mai mulți oameni răi au râs de Oana Roman, din cauza faptului că a rămas fără păr. Partenera de viață a lui Marius Elisei a primit niște postări de pe un grup, care se legau de faptul că ar fi chelit. A recunoscut că are această problemă, dar este de părere că este una medicală și consideră că oamenii nu ar trebui să se amuze pe seama unor astfel de situații.

Sunt în vacanță și nu vreau să mă enervez și să mă agit. Mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mintale și psihice .... care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap. Da, am această problemă, dar cred că este o problemă medicală deja și nu cred că este ok să ne batem joc de oameni care au probleme”, a spus Oana Roman, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.