Luis Gabriel și Haziran formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea manelelor. Cei doi artiști sunt împreună de mai bine de un an de zile, iar în luna august a acestui an, el și-a făcut curaj și a cerut de soție pe frumoasa lui parteneră de viață. Totul s-a întâmplat pe scenă în timpul unui concert, sub privirile curioase ale fanilor care au filmat întregul moment.

Haziran a făcut anunțul cel mare

Chiar dacă nu au ani de relație în spate, cei doi îndrăgostiți nu vor să piardă deloc vremea, ci au început deja să își facă o familie frumoasă. Oricât de ocupați ar fi, își fac mereu timp unul pentru celălalt. După cum a afirmat viitorul tătic, ei simt că au trăit într-un an cât au trăit alte cupluri în zece. Se iubesc necondiționat, se respectă și au mare încredere unul în celălalt.

„Suntem împreună de un an. Chiar dacă pentru unii înseamnă puțin timp, noi am trăit într-un an cât alții în zece și ne iubim necondiționat. M-am decis să o cer în căsătorie pentru că ea este femeia vieții mele, ea s-a născut atunci când m-a cunoscut pe mine. Ne iubim, ne respectăm și avem încredere unul în altul și sunt bucuros că am găsit, într-o lume atât de mare, omul meu de suflet", a declarat manelistul pentru cancan.ro.

Recent, blondina a făcut o postare pe rețelele sociale, prin intermediul căreia a vrut să le arate celor care o urmăresc faptul că ea și viitorul său soț trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Haziran este deja însărcinată în șase săptămâni și se declară cel mai fericit om de pe pământ, având în vedere că va deveni mamă pentru prima dată în viața sa.

Sursa foto (c): Haziran/Instagram

„Baby loading .. ❤️👶🏼 6 weeks 🙏 Suntem cei mai fericiti oameni de pe pamant! Cea mai frumoasa veste pe care am primit-o! 🥺❤️”, a scris Haziran, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.