Viviana Sposub și-a făcut puțin timp, pentru a sta la povești cu fanii ei din mediul online. Vedeta nu a mai făcut de ceva vreme acest lucru și a vrut să vadă ce anume sunt curioși să afle admiratorii săi chiar de la ea. Nu doar fanii i-au adresat întrebări în cadrul sesiunii respective, ci și partenerul ei de viață, George Burcea.

Viviana Sposub a fost sinceră

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, la scurt timp după ce actorul pusese capăt relației fosta lui soție, Andreea Bălan. Actorului i s-a pus din prima pata pe fosta asistetă TV, dar ea nu avea o părere prea bună despre el, din cauza lucrurilor pe care le citise în presă despre familia lui și despre divorț.

Odată cu trecerea timpului, acesta a reușit să o cucerească, iar de mai bine de un formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Unii se întreabă în mod constant când anume își va face curaj fostul soț al Andreei Bălan să o ceară în căsătorie pe frumoasa lui iubită.

În cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri pe care concurenta de la Bravo, ai stil a organizat-o pe Instagram, Burcea a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui, iar cu siguranță nu se aștepta să primească un asemenea răspuns din partea ei.

Sursa foto (c): Viviana Sposub/InstaStory

”Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să-ți răspund în contextul ăsta pentru că nu așa vreau să fiu cerută. Te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot și vei primi cu siguranță un răspuns”, a menționat Viviana Sposub, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.