În urmă cu mai mulți ani de zile, Doinița Oancea și Ionuț Ghenu au format un cuplu. Relația lor a început să nu mai meargă după o vreme, moment în care bărbatul a cunoscut-o pe Lora, femeia de care s-a îndrăgostit și alături de care este și în ziua de astăzi. Artista era una dintre cele mai bune prietene de-ale Doiniței, iar multă vreme s-a spus că i-ar fi furat, de fapt, iubitul. 

Doinița Oancea, ironie fină la adresa Lorei

Într-un podcast, unde actuala parteneră de viață a lui Ionuț Ghenu a fost invitată, a vorbit și despre începuturile relației lor, în speranța că oamenii vor înțelege, în cele din urmă, cum au stat lucrurile. Din câte a spus ea, nu ar fi fost prietenă cu fosta lui iubită și nici nu i-a furat iubitul, deoarece ei au început să se apropie din ce în ce mai tare când relația lor nu mai funcționa.

Despărțirea a lăsat urme adânci în sufletul Doiniței Oancea. Vedetei i-a luat un an să se recupereze, iar la vremea aceea slăbise enorm. Acum, nu mai pare afectată de trecut, iar în emisiunea lui Cătălin Măruță, când a fost întrebată pe care dintre Lora și Ionuț Ghenu i-ar salva dacă ar veni sfârșitul lumii, a răspuns că pe amândoi. Mai apoi, s-a răzgândit și a afirmat că l-ar salva pe el, deoarece ar trebui să ducă specia mai departe.

Sursa foto (c): Lora/Facebook

"I-aș salva pe amândoi, aș salva bărbatul ca să ducem specia mai departe. Nu am nimic personal cu absolut niciun dintre ei, să fie sănătoși amândoi, să-și trăiască viața, nu mă mai interesează.", a spus Doinița Oancea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.