Încă de la începutul emisiunii Asia Express, Lidia Buble a reușit să demonstreze că nu are probleme prea mari în ceea ce privește transportul dintr-un loc în altul. Artista are o putere de convingere foarte mare când vine vorba de autotostop, iar țintele sale sigure sunt bărbații, pentru că pe îi vrăjește mai ușor sau cel puțin asta a făcut până în momentul de față.

Lidia Buble luptă cu toate armele

În ultima etapă din Georgia, concurenții sezonului 4 al emisiunii Asia Express au avut parte de o surpriză de zile, de care unii nu s-au bucurat prea tare. Aceștia au fost nevoiți să schimbe echipele și să lupte alături de rivalii lor, iar frumoasa cântăreață a ajuns să lupte cot la cot cu soția lui Mihai Petre, Elwira. Dacă până acum, aceasta s-a întrebat cum reușeșc Lidia și sora sa, Estera Buble, să facă autostopul atât de repede, acum a aflat pe pielea sa.

Cântăreața apelează la tot felul de trucuri, pentru a-i convinge pe bărbații care îi ies în cale să le ducă la destinație, iar de data aceasta partenera de viață a lui Mihai Petre i-a fost complice. După ce primiseră deja un refuz din partea unui localnic, Lidia Buble s-a enervat atât de tare, încât și-a scos toate armele din dotare și l-a rugat pe bărbatul respectiv să le ia în mașina lor așa cum a știut ea mai bine, dar era foarte aproape de un refuz și de această dată. Simțind pericolul, concurenta a rugat-o pe Elwira să își urce rucsacul în portbagaj și astfel a reușit ceea ce și-a propus.

Sursa foto (c): Asia Express/Facebook

”Am dat cu un băiat cu o mașină destul de puternică. A spus că el nu are benzină și că nu are bani, dar își căuta motive ca să nu ne ia. N-aveam cum să îl scăpăm pe băiatul ăsta, avea mașină bună, deci clar aveam un avantaj foarte mare. Și iată că noi plecăm primele”, a declarat Lidia Buble, la testimoniale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.