Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună de câteva săptămâni bune, iar relația lor funcționează de minune. Vedetele se cunosc de foarte mulți ani, au mai ieșit împreună, dar s-au apropiat d-abia în momentul în care au rămas fără parteneri de viață. 

Cătălin Cazacu, despre iubita sa

Cei doi îndrăgostiți și-au ținut relația secretă, până în momentul în care au fost surprinși de paparazzi sărutăndu-se pe străzile din București și nu au mai avut cum să nege faptul că formează un cuplu. Mai mult de atât, nici nu s-au așteptat să apară imagini cu ei pe internet.

Recent, Cătălin Cazacu a mers în cadrul emisiunii Teo Show, unde a vorbit despre relația pe care o are cu asisenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Mai mult de atât, el a precizat că dacă ar fi după el, s-ar căsători și mâine cu frumoasa lui iubită, doar că ar trebui să fie și ea de acord cu acest aspect. El are deja planuri serioase în ceea ce privește nunta, doar că momentan lucrează la două televiziuni diferite și le este greu să plece undeva acum. Se pregătește, de asemenea, pentru o vacanță în Grecia și și-ar fi dorit ca Ramona Olaru să îi fie alături în acele momente frumoase.

”Ramono, am primit binecuvantarea. A venit avalanșa peste noi în dimineața asta. Știe că am venit la tine, Teo. E un lucru nou pentru mine. Eu o iau și mâine, dar nu mă ia ea. Nu știu ce să zic, am înțeles că odată cu trecerea timpului, te comporți diferit.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a declarat Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.