Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară,. De-a lungul timpului și-a creat o imagine pe rețelele sociale, unde multe femei o urmăresc și o iau drept exemplu. Pe lângă faptul că are o voce de invidiat, artista are și un trup ca tras prin inel de care are mare grijă și de care se mândrește. 

Lidia Buble, secretul taliei perfecte

Multe dintre urmăritoarele sale au fost curioase să afle care este secretul unui corp perfect, precum cel pe care îl are concurenta de la Asia Express. Ei bine, acum ceva vreme, ea a mărturisit că ține o dietă strictă, face foarte multă mișcare, iar recent a dat de înțeles că acestea nu sunt singurele lucruri pe care le face pentru a arăta perfect, ci are și un tratament corporal pe care îl urmează în fiecare săptămână.

Lidia Buble are o talie de viespe, iar aparatul pe care îl folosește o ajută extrem de mult să scape de țesutul adipos și îi conturează abdomenul. Ori de câte ori pune câteva kilograme pe ea, prima zonă în care se depune grăsimea este talia, lucru care o enervează și nu poate sta cu mâinile în sân. Dacă nu ar apela la aceste proceduri, nu ar mai arăta atât de bine, ceea ce ar nemulțumi-o total.

„Fetele care sunt din aceeași categorie ca și mine, adică fără talie, mă vor înțelege. Sunt foarte dreaptă în abdomen. Pe lângă că mă ajută acest aparat să scap de țesutul adipos, mă și conturează super-fain. O dată pe săptămână fac tratament corporal. Mă ajută super mult. Primul loc în care mă îngraș este talia. Mie îmi place și să mănânc super mult, mai ales paste. Dacă nu aș face acest tratament, adio corp perfect”, a zis concurenta de la Asia Express, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.