Vestea că frumoasa căsnicie pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la final a fost un real șoc pentru înteaga lume mondenă. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca ei să ajungă vreodată într-o asemenea situație, mai ales că au pozat de fiecare dată în familia perfectă, pe care multă lume o lua drept model.

Impresara a fost în stare de șoc

Recent, frumoasa vedetă a mai trăit un șoc, după ce a citit în presă că Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului din prima căsătorie, are o afacere împreună cu partenera de viață a tatălui său care este și însărcinată. Momentan, impresara a trăit un șoc, în momentul în care a citit toate acele informații. Se pare că aceasta ar fi fost înființată încă din anul 2020.

Anamaria Prodan se află la momentul actual în Dubai și nici măcar nu a știut cum să comenteze acest subiect delicat, pentru că Luca ascultă foarte mult de tatăl lui și nu i-a povestit absolut nimic mamei sale. Se confruntă cu o situație delicată și pe care nu știe cum să o gestioneze. I se pare cumplit că fiul lor a fost nevoit să mintă, doar de frica tatălui său și a consecințelor pe care ar fi trebuit să le suporte.

„Eu sunt în Dubai în momentul ăsta. Băiatul meu (Luca Reghecampf, n. red.) face afaceri. Am văzut în ziare o firmă, despre care nu știam, ce-i drept. Ce ai vrea să spun? Este greu de comentat, este greu de vorbit despre așa ceva. Nu știa nimeni despre asta. Știa doar Luca Reghecampf, băiatul cel mare, băiatul meu, cel din prima căsnicie a lui Laurențiu. Încă nu mi-a spus nimic Luca, dar Luca ascultă de tatăl lui, orbește, și e normal să fie așa. Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit. Nu am vorbit nimic cu Luca, încă, pentru că am aflat când eram în Dubai.

Citeste si:
Anamaria Prodan, fericită alături de noul ei iubit. Ce mesaj a...
Anamaria Prodan, fericită...

Dar pe măsură ce trec zilele îmi este din ce în ce mai greu să înțeleg ce se întâmplă și de ce. Consider că am muncit atât de mult, ani, am dat tot ce am avut pentru soțul meu, și eu, și copiii noștri, și am creat ceva unic și sunt mândră chiar și astăzi de toate aceste lucruri. Absolut toată lumea mă oprește și îmi spune „Ana, a greșit enorm”! Probabil nici Dumnezeu nu o să îl ierte pentru ceea ce a făcut. Nu știu dacă el se mai poate uita în oglindă astăzi, nu știu dacă el se mai poate uita vreodată în ochii copiilor sau în ochii mei”, a povestit Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.