Cuza și Emi de la Noaptea Târziu formează una dintre cele mai puternice și apreciate echipe de la Asia Express, iar cei mai mulți dintre telespectatori cred că ei sunt cei care au ajuns acasă cu marele premiu al concursului. Mai mult de atât, ultimele declarații pe care le-au făcut le-au dat și mai mult de gândit celor bănuiau că ei sunt deținătorii amuletei de la final.

Cuza a aruncat bomba

Imediat după revenirea în țara, băieții de la Noaptea Târziu au dat naștere unui proiect care se numește Asia mai Târziu care este urmărit deja de foarte mulți oameni. Recent, cei doi au avut-o ca invitată pe Ana Baniciu, cea care a fost concurentă în primul sezon al emisiunii pe care o prezenta la vremea aceea Gina Pistol. Blondina a făcut echipă cu prietena sa, Raluka. Artistele nu doar că au participat la acest concurs, dar au fost și marele câștigătoare al premiului cel mare de 30.000 de euro.

„Mi-am luat apartament, măi băieți.”, a zis ZAna Baniciu.

La un moment dat, Emi și Cuza au întrebat-o pe fiica lui Mircea Baniciu ce anume a făcut cu suma de bani pe care a câștigat-o în curs. Ana Baniciu le-a spus că și-a cumpărat apartament, moment în care fostul iubit al Ramonei Olaru a menționat că ei nu au câștigat atât de mulți bani, încât să își permită o casă. În urma declarațiilor sale, oamenii au ajuns la concluzia că ei sunt câștigătorii sezonului patru al emisiunii de la Antena 1.

Retail jobs

„Ce bani puțini am luat noi, hai să plecăm Emi.”, a precizat Cuza.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.