Nicole Cherry a ales o costumație foarte simpatică anul acesta, de Halloween. Vedeta a remarcat, la scurt timp după aceea că și faimoasa Kylie Jenner a realizat un look asemănător cu cel pe care ea l-a ales și a făcut o postare pe InsaStory în care a ținut să precizeze că starul internațional s-ar fi inspirat de la ea. 

Nicole Cherry a răbufnit

Viitoarea mămică a făcut o glumă nevinovată, pe care cei mai mulți dintre fanii ei nu au înțeles și din pricina căreia și-a luat foarte, foarte mult hate. Văzând cât de multe cuvinte urâte a primit din partea internauților, artista nu s-a putut abține și a făcut o serie de afirmații dure pe Instagram, la adresa celor care nu au simțul umorului și s-au legat de ea.

Sursa foto (c): Kylie Jenner/Instagram

Spre deosebire de alte persoane, artista a înțeles încă de la început faptul că vedeta internațională nu s-ar inspira niciodată de la ea sau de la oricare altă persoană publică din România. Nu i-a venit să creadă faptul că oamenii au luat în serios cuvintele sale și s-a enervat extrem de tare, când a citit mesajele dure pe care le-a primit.

Retail jobs

„Unii n-aveți simțul umorului. Doamne ferește! Cum să credeți vreodată în viața asta că Kylie Jenner s-ar uita la oricine din România să se inspire pentru Halloween?! Era o glumă, o coincidență amuzantă, drăguță. Mă doare așa de tare capul și m-am enervat când am citit. Fix la mine se uita Kylie”, a spus Nicole Cherry, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.