Elena Gheorghe le-a povestit fanilor ei de pe Instagram, după o pauză de câteva zile, faptul că a fost infectatată cu COVID-19 alături de întreaga sa familie. În tot acest timp, vedeta a fost nevoită să aibă mare grija de ea, dar și de cei dragi care au aveau nevoie ca ea să le fie alături în cele mai grele momente pe care le trăieau.

Elena Gheorghe, probleme după vindecare

Câteva zile mai târziu, cunoscuta artistă le-a vorbit fanilor ei despre întreaga experiență pe care a trăit-o după ce s-au îmbolnăvit toți de COVID-19. Din fericire, doar unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital, dar și-a revenit și este în afara oricărui pericol. După ce au trecut cele trei săptămâni de chin, Elena Gheorghe a realizat că se confruntă cu o problemă foarte, foarte serioasă.

Ei bine, se pare că frumoasa cântăreață s-a îngrășat în timp ce era infectată cu coronavirus și nu a slăbit așa cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri. Ea a pus pe ea nici mai mult, nici mai puțin de două kilograme care îi dau mari bătăi de cap, deși nu a exagerat prea tare cu mâncatul în tot acest timp. Crede că din cauza faptului că nu a mai făcut deloc sport a ajuns în această situație.

„Cred că sunt singurul om de pe planeta asta care în timpul COVID-ului s-a îngrășat și nu a slăbit, pentru că toți ai mei au slăbit, numai eu am pus două kilograme pe mine și chiar stăteam să mă gândesc dacă am mâncat mai mult, nici gând, n-am mâncat mai mult. Dar, timp de trei săptămâni n-am mai făcut niciun fel de sport. (...) Bineînțeles și stresul pentru că unii oamenii se îngrașă dacă sunt stresați.”, a declarat Elena Gheorghe pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.