Ruby se confruntă cu o problemă foarte, foarte mare. Vedeta nu a putut ține doar pentru ea lucrurile care o apasă, așa că a decis să le vorbească și fanilor ei de pe Instagram despre problema cu care se confruntă și pe care ar da orice să o rezolve cât mai repede. S-a urcat pe cântar și a fost șocată de ceea ce a văzut.

Ruby vrea să se îngrașe

În timp ce tot mai multe vedete, dar și persoane obișnuite se luptă zi de zi cu kilogramele în plus, Ruby se află la polul opus. Vedeta este, din punctul ei de vedere, mult prea slabă și ar da orice să se mai îngrașe puțin. Oricât de mult s-ar strădui nu reușește, dar nici nu știe ce este de făcut în acest sens.

Toți fanii ei o apreciază așa cum este și sunt de părere că arată foarte, foarte bine și că ar trebui să fie mândră de trupul său și de formele ei perfecte, dar ea nu se simte deloc bine în pielea sa. Vrea doar să se mai îngrașe puțin și se urcă des pe cântar să vadă dacă a reușit. Ultima dată când a făcut asta, a rămas de-a dreptul șocată, când a realizat că nu a făcut altceva decât să mai slăbească puțin.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.