Adda a făcut o postare pe Instagram recent, prin internediul căreia și-a anunțat fanii că a decis să se vaccineze în sfârșit. I-a fost frică să se vaccinez până acum, dar și-a făcut curaj, deoarece se simte responsabilă atât pentru ea, cât și pentru cei din jurul ei. Înainte de a face aces pas, s-a gândit foarte bine la toate variantele, le-a analizat și și-a pus siguranța pe primul loc.

Ce a povestit Adda, după ce s-a vaccinat

După ce a discutat cu doctorii care se ocupă de ea, vedeta a decis că singura soluție care există să vaccineze, mai ales că nu are anticorpi, deși a trecut prin boală. Este, de asemenea, conștientă că nu este ferită de boală, dar o consolează ideea că ar putea face o formă mai ușoară. Faptul că nu poate lua niciun fel de pastilă a speriat-o foarte tare, așa că a ales calea ușoară și anume să se vaccineze.

Artista a fost infectată cu COVID-19, dar a scăpat cu o formă ușoară bolii și tot ce vrea este ca, în cazul în care se mai îmbolnăvește să nu îi fie mai rău de atât. A avut parte de cea mai bună îngrijire și de cei mai buni medici și este recunoscătoare pentru lucrul acesta. Imediat după a fost nevoită să rămână sub observație în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva, dar a scăpat cu bine.

Sursa foto (c): Adda/Instagram

„Da. Am facut prima doza de Pfizer. Mi-a fost frica de acest vaccin. Si nu pentru ca nu as avea incredere in stiinta, sau pentru ca nu ma simt responsabila pentru mine sau cei din jur. Am analizat foarte bine optiunile pe care le am si m-am gandit la siguranta mea, din toate punctele de vedere. M-am protejat si m-am documentat. Cred ca am citit excipientii vaccinului de 100 de ori. Am analizat fiecare substanta in parte. Mi-am terorizat medicii care se ocupa de mine cu intrebari. Intr-un final, dupa analize si invesigatii si dupa un Covid care nu mi-a lasat anticorpi, am decis, IMPREUNA CU DOCTORII ca cel mai bun tratament, de fapt, pentru mine este vaccinul. Da! Tratament, nu neaparat preventie. Vaccinul nu iti garanteaza ca nu mai iei. Dar te ajuta sa faci forma usoara. Eu nu am cum sa iau nici o pastila. Ar fi mai periculos antiviralul si boala decat vaccinul in sine. M-am tratat o data de Covid doar cu vitamine si Tatal Nostru. Noroc ca a fost faza usoara. Si daca mai e sa il iau, vreau tot asa sa fie. So, dupa ce doctorii au fost la curent cu analizele mele, am intrerupt antihistaminicul 48 de ore. Am mers la Spitalul Universitar, unde mi s-a facut testare SUBCUTANATA direct cu VACCINUL. Am asteptat 30 de minute sa vedem daca fac alergie. Apoi, am luat o pastila de antihistaminic. Am asteptat o ora. M-au vaccinat apoi am stat inca o ora sub observatie, in spital, cu toata aparatura la indemana in caz de reactie alergica.
Ii multumesc doamnei doctor Brandusa Petrutescu
pentru suport si ajutor. Si personalului foarte dragut care a fost langa mine cand am facut atac de panica! 😂 Da! Am facut un mic atac de panica ca asa-s eu, panicoasa din fire.
Daca aveti indoieli, puneti intrebari specialistilor! Documentati-va! Alegeti ce e bine pentru voi! Vaccinati-va in siguranta daca aveti probleme de sanatate! 🤗
”, a scris Adda, pe social media.

Citeste si:
Fiica Oanei Roman a fost dusă de urgență la spital. Care este...
Fiica Oanei Roman a fost dusă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.