De când a apărut pe scena muzicală din România, Theo Rose a reușit să cucerească pe toată lumea cu vocea inconfundabilă și cu talentul său. Vedeta face furori cu fiecare dintre piesele pe care le lansează, a colaborat cu multe nume mari din industrie, ajunge pe primele locuri în Trending și este mândră de rezultatele sale. 

Theo Rose, despre viața privată

Unii au ajuns să o cunoască, în urma participării sale la Bravo, ai stil, emisiune care a jucat un rol extrem de important în cariera sa. Acolo, vedeta a reușit să le demonstrezeze tuturor nu doar că este o artistă de nota zece, dar și că este o femeie stilată, motiv pentru care a ajuns și în marea finală a concursului, pierzând cu foarte puține voturi în fața Alexandrei Ungureanu.

Frumoasa vedetă a vorbit rar despre viața sa privată, preferând să se facă remarcată mai degrabă prin intermediul pieselor sale, decât prin intermediul altor mijloace. Invitată într-un podcast, Theo Rose și-a deschis inima și a vorbit despre fostele sale relații, care au fost unele toxice și de pe urma cărora a rămas cu un gust amar. La momentul actual, este foarte fericită, iar iubitul ei este tot ce și-a putut dori pe lume.

„La focul acela aprins, eram în stare să fac multe chestii. Noroc că sunt foarte mândră și demnă, ca femeie, și în momentul în care s-a terminat, nu am dat niciun semn, nu am făcut nimic. Eu, în sufletul meu, m-aș fi dus după el, dar nu am făcut nimic”, a povestit Theo Rose, potrvit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.