Ilinca Vandici se poate lăuda, la momentul actual, cu faptul că are tot ceea ce își dorește. Se situează pe lista celor mai iubite și cunoscute prezentatoare de la noi din țară și are, de asemenea o familie frumoasă de care este tare mândră și pe care o iubește enorm. Soțul ei este bărbatul perfect, din punctul ei de vedere, despre care a vorbit extrem de frumos, ori de câte ori a avut ocazia.

Ilinca Vandici, despre primele iubiri

Nu poate vorbi la fel de frumos și despre fostele sale relații, cele pe care le-a avut înainte de a-l cunoaște pe bărbatul visurilor sale alături de care și-a întemeiat o familie și căruia i-a dăruit un copil. Frumoasa prezentatoare a fost invitată în cadrul unui matinal, în cadrul căreia a vorbit despre primele sale iubiri, de care nu își amintește cu drag, având în vedere viața pe care o are acum.

În ceea ce privește bărbații pe care punea ochii, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil a ținut să precizeze că se simțea atrasă de o anumită tipologie. Primul său iubit l-a avut pe vremea când era doar un copil și nici nu înțelegea prea bine ce înseamnă să iubești. Partenerul ei de la vremea aceea era mult mai mare decât ea, era genul bad boy, dar pe nu o deranja deloc lucrul acesta, deși era mică de ani. A realizat, odată ce a crescut, că era atrasă de o tipologie de bărbați toxică.

„M-am îndrăgostit în clasa a doua, de colegul meu de clasă. Îl chema Vlad Roman. Și a ținut până undeva în clasa a șaptea când am avut practic primul meu iubit. Eram la o petrecere, într-o vară, am văzut un băiat care era cu vreo cinci ani mai mare decât mine și era gen bad boy. Lungă perioadă din viața mea am fost atrasă de o tipologie ușor toxică”, a declarat vedeta, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.