Acum ceva vreme, Dorian Popa a recunoscut în fața tuturor că din cauza proteinelor pe care le consumă pentru a se menține în formă, nu poate face copil sau dacă ar lua decizia de a-l face, ar fi mult prea riscant pentru cel mic. Ei bine, nu știm ce s-a întâmplat între timp, dar cunoscutul vlogger este mai pregătit ca oricând să devină tată pentru prima dată. 

Dorian Popa, planuri serioase de viitor

Artistul este împreună cu Babs, pe numele ei real Claudia Iosif, de câțiva abi buni și deși lucrurile merg de minune între ei, se pare că le lipsește un lucru extrem de important pentru ca familia lor să fie completă. Iubita artistului a dat și ea de înțeles de mai multe ori că nu se gândește la ideea de a rămâne însărcinată, iar pentru fiecare admirator care îi adresa întrebări legate de acest subiect, nu avea răspunsuri clare de oferit.

În urmă cu puțin timp, Dorian Popa și-a imaginat cum ar fi el în rolul de părinte și s-a declarat pregătit pentru a face marele pas. Mama lui l-a crescut într-un anumit fel și tot ce își dorește este ca fata sau băiatul lui să fie crescut la fel cum a fost și el. Va fi un părinte exigent, dar care îi va acorda copilui său libertatea de care va avea nevoie. Cel mai tare îl interesează să se țină de școală, iar dacă rezultatele lui vor fi unele bune, va avea grijă să se și distreze așa cum trebuie.

"E greu cu Dorian, atunci când va fi să fie în ipostaza de tătic. Cu siguranță voi fi mai strict și mai restrictiv, pentru că așa a fost și mama mea cu mine. Cred că a fost foarte bine în ceea ce privește evoluția mea din punct de vedere al educației. Nu voi fi nici „dracu” pe pământ. Sunt de părere că un copil trebuie să se bucure și de copilărie, și de libertate. Voi merge pe premisa mamei mele. Dacă îmi aduce rezultate școlare și umane, cu siguranță copilul meu se va putea distra ca la carte, ca orice tânăr.", a declarat Dorian Popa, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.