Ana Baniciu radiază de fericire, de când l-a cunoscut pe Edy Kovacs. În urmă cu ceva timp, bărbatul chiar și-a făcut curaj și a cerut-o pe frumoasa lui parteneră în căsătorie. Vedeta a acceptat propunerea lui, mai ales că este convinsă de faptul că el este cel alături de care ar vrea să trăiască până la sfârșitul vieții. Cu siguranță, acest an a fost cel mai frumos de până acum în ceea ce privește viața personală a fiicei lui Mircea Baniciu. 

Ana Baniciu, o femeie împlinită

Vestea că Ana Baniciu se mărită nu a fost un motiv de bucurie doar pentru ea și pentru fanii ei de pretutindeni, ci și pentru părinții săi. Aceștia sunt se pare foarte apropiați de logodnicul fiicei lor, deși artista a avut mari emoții când a mers cu el acasă, pentru ca persoanele care i-au dat viață să îl cunoască. Edy Kovacs a fost primul bărbat din viața ei care i-a cunoscut familia, ceea ce înseamnă că blondina este hotărâtă în ceea ce îl privește.

"Este cea mai frumoasă relație a mea. Suntem în primul rând prieteni, ne înțelegem extraordinar de bine și ne dorim să evoluăm împreună, din toate punctele de vedere." a declarat Ana Baniciu, pentru ciao.ro.

Cunoscuta artistă nu a mai trăit ceva asemănător până acum și poate spune cu mâna pe inimă că și-a găsit alesul. Se înțeleg de minune și își doresc să evolueze împreună din toate punctele de vedere. Cel mai important lucru pentru ea este că viitorul ei soț îi este, mai presus de toate prieteni. Mircea Baniciu se mândrește și el cu așa ginere și este fericit pentru fiica lui, deși stă mai mereu plecat.

"Ce să zic, tata este plecat și în momentul ăsta din țară! De când sunt eu mică, el e mai mereu plecat. Dar avem o relație extraordinară. Acum el are o relație extraordinară și cu partenerul meu, ne întâlnim cât de des putem, merg la el la Corbeanca, facem grătar, voie bună.", a mai povestit artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.