Este oficial! Alexandra Stan și Emanuel Necatu nu mai formează un cuplu. Deși multă lume bănuia că sunt ăn pragul divorțului, niciunul dintre ei nu a oferit prea multe detalii în acest sens, până în momentul de față. Cunoscuta artistă a mers în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, unde a dat câteva detalii despre faptul că este din nou o femeie singură, dar nu părea foarte afectată.

Alexandra Stan, din nou singură

În vara acestui an, Alexandra Stan a luat pe toată prin surprindere, după ce a anunțat pe toată lumea că s-a căsătorit în secret cu bărbatul alături de care părea că își dorește să trăiască pentru tot restul vieții sale. Imaginile de la marele eveniment au circulat pe internet și au adunat mii de aprecieri, iar fanii s-au bucurat pentru ea crezând că, în sfârșit, și-a găsit sufletul pereche.

Cântăreața nu mai poartă de ceva vreme verigheta, iar acesta a fost primul detaliu pe care l-au remarcat fani ei de pe social media. Cu toate acestea, Alexandra Stan nu a renunțat la ea și a spus motivul clar pentru care a luat această decizie total neașteptată. Consideră că fiecare femeie are dreptul să facă tot ceea ce își dorește cu bijueria primită.

„Nu cred că se dă înapoi, poți să-l vinzi, depinde cât se scump e. Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred că e urât să-l dai înapoi. E ca și cum ai da înapoi amintirile. Să dea și ei înapoi aștepările pe care le-au creat și anii.", a declarat Alexandra Stan, la Neatza.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.