Elena Gheorge a lipsit aproximativ trei săptămâni din mediul online, fără să dea niciun fel de explicație. Recent, a făcut o postare prin internediul căreia și-a anunțat fanii prin câte clipe de coșmar au trecut atât ea, cât și familia ei după ce s-au infectat cu COVID-19. Artista a trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, dar cea mai mare bucurie pentru ea acum este faptul că toți sunt bine. 

Elena Gheorghe a trecut printr-un calvar

Toți cei 11 membri ai familiei sale au luat temutul virus, iar pentru patru dintre ei ea a fost asistentă, pentru că aveau nevoie de medicamente și de îngriire, starea lor nefiind deloc una bună și de aceea nu a mai avut puterea să posteze nimic pe social media. Vedetei nu i-a fost deloc ușor, mai ales că s-a lovit de toate probleme sistemului sanitar din România.

Unul dintre oamenii dragi nu mai putea fi tratat acasă, mai ales că vaea saturația de oxigen din ce în ce mai mică și, în mod clar, ar fi trebuti dus la spital. Frumoasa artistă a aflat, după ce a dat zeci de telefoane și a discutat cu multe cunoștințe de-ale sale că nu mai sunt locuri libere în spitale.

După lungi căutări au găsit un loc, dar a fost și mai greu când au aflat că nu exista în România medicamentul de care persoana respectivă avea nevoie. Au făcut tot posibilul și au obținut acel medicament după două zile cu ajutorul unor oameni cărora le vof fi mereu recunoscători.

„ Prima zi dupa 3 saptamani cand pot zambi cu adevarat… in tot acest timp am trecut prin toate starile, de la neputinta la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensa ca suntem toti bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simtome severe, altii medii iar ceilalti usoare. N-am fost in stare si nici nu am avut putere sa postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasa pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mancare, sprijin 24/24, eram pe telefoane si cu ceilalti dar si cu medici, asistenti si va impartasesc experienta mea pentru ca sunt alaturi de toti cei care au trecut sau trec prin asa ceva si nu-s putin din pacate, sunt f multi. Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri in spitale si nu va spun asta pentru ca am vazut la televizor ci pt ca am sunat la fiecare spital in parte, la toate cunostintele pe care le aveam ca sa gasesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasa, a fost jocul mintii iar saturatia lui era din ce in ce mai mica. Dupa ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oara caci prima a fost fara succes, o minune a facut sa gasim un loc… apoi pentru ca nu raspundea la tratament a fost o cursa pe viata si pe moarte la propriu sa gasim un medicament care nu se gaseste in spitale, nici in farmacii, practic nicaieri in Romania (cel putin la momentul acela)iar timpul era scurt trebuia gasit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul Lui l-am gasit dupa 2 zile de cautari prin niste oameni minunati carora le vom fi recunoscatori mereu.
Acum ne recuperam fizic dar mai ales psihic pentru ca n-a fost usor dar multumim mereu ca ne-a fost dat sa intalnim ingeri care au venit sa ne salveze.
Mii de multumiri: doamnei dr Savu, dr Carciumaru,asistentilor de la Spitalul Militari, dr Brotac, dr Grindei, asistentelor care au venit acasa sa faca perfuzii, oamenilor care ne-au ajutat sa gasim medicamentul, tuturor celor care au fost alaturi de noi, celor care s-au rugat pentru noi si bineinteles celui de Sus pentru ca El este cel care a facut ca totul sa fie posibil.
Oameni dragi, nu va dau sfaturi caci nu sunt specislist eu sunt eu sunt artist, insa protejeati-va si iubiti-va familiile, prietenii, semenii caci ura este ultimul lucru de care avem nevoie.
Razboiul nu se da intre noi oamenii ci intre oameni si virus.Toti meritam sa fim iubiti si salvati.
Cu dragoste, a voastra Elena.”, este mesajul complet transmis de artistă pe Instagram.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.