Gigi Becali a fost sancționat de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce Anamaria Prodan a depus o plângere împotriva sa. Patronul FCSB a jignit-o în repetate rânduri, spunându-i chiar că nu stă de vorbă cu femeile. Fiind deranjată de toate cuvintele venite din partea sa, fosta lui Reghe l-a făcut să plătească pentru acest lucru, la propriu.

Gigi Becali va plăti pentru vorbele sale

Întregul scandal a pornit de la transferul lui Dennis Man la Parma. Mai apoi, Gigi Becali a spus clar că singurul motiv pentru care a decis să facă afaceri cu impresara a fost faptul că era partnera de viață a bunului său prieten, Laurențiu Reghecampf. A refuzat să mai dea orice fel de declarație despre ea, dar toate vorbele acelea au enervat-o la culme pe Anamaria Prodan care nu a stat cu mâinile în sân.

„Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. ‘Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri’. Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea. Eu stau de vorbă cu prinții și cu regii, cu reginele nu. Pentru mine nu doar că nu există Ana, nu există vreo femeie.”, a fost comentariul lui Gigi Becali, de la vremea aceea, potrivit digisport.com.

După încheierea procesului, Anamaria Prodan a postat pe rețelele sociale o imagine cu hotărârea de la CNCD, în care a ținut să precizeze că patronul FCSB face afirmații despre orice își dorește, la orice oră, doar pentru că are bani de amendă.

„ Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în această societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tâmpeniile” celor dela Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și a jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.