În Asia Express nu doar că se creeză niște prietenii frumoase, se consolidează niște relații, dar se nasc și povești de iubire. În edițiile trecute, spre surprinderea tuturor, cele care erau considerate cele mai slabe din concurs au reușit să câștige imunitatea primei etape din Georgia. Este vorba despre Maria Speranța și Adriana Trandafir și despre Francesco și mama sa, Patrizia Paglieri. 

Momente neașteptate la Asia Express

Aceștia au avut ocazia să se cunoască mai bine, au luat cina împreună și au discutat preț de câteva ore. A doua zi, Francy nu s-a putut abține și a vorbit la insistențele prezentatoarea despre ceea ce se petrecuse cu o seară în urmă.

Concurentul de la Asia Express a ținut să precizeze că au avut parte de niște momente frumoase, fiind completat de mama sa care a menționat că s-a întâmplat totul alături de o fată și mai frumoasă, făcând referire la fiica Adrianei Trandafir. Celelalte echipe nu s-au putut abține să nu facă o serie de comentarii despre acest subiect.

”Ne-a așteptat o cină foarte frumoasă la terasă”, a spus Francesco Paglieri, la Asia Express.

”Cu o fată foarte frumoasă la masă”, a menționat și Patrizia Paglieri

Francy a recunoscut, la testimoniale, că s-a legat o frumoasă prietenie între el și Maria Speranța, iar ce se va întâmpla mai apoi rămâne de văzut. Patrizia a părut foarte încântată de idee și s-a bucurat de momentele petrecute alături de echipa rivală.

"Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu... o să vă povestim", a mai povestit Francy.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.