Viorel Lis a reușit să o lase fără cuvinte pe frumoasa lui parteneră de viață, Oana Lis. Fostul edil al Capitalei i-a făcut acesteia o declarație de zile mari și a reușit să o impresioneze până la lacrimi. A fost cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla în ultima vreme, având în vedere toae greutățile prin care cuplul trece de la un timp.

Viorel Lis îi este recunoscător soție sale

În ultimele luni, starea de sănătatea a lui Viorel Lis nu a fost tocmai una bună. Bărbatul ar putea să își piardă viața în orice moment, iar soția lui a făcut sacrificii imense pentru a fi alături de el la orice pas, mai ales că nu se poate descurca de unul singur. Oamenii au judecat-o pe blondină de-a lungul timpului că s-a căsătorit cu el doar pentru avere, dar a reușit să le demonstreze tuturor că banii nu sunt deloc importanți pentru el.

Cu alte cuvinte, Oana Lis nu mai are viață personală și a renunțat la toate activitățile sale, de dragul bărbatului de lângă ea. Acesta îi este recunoscător pentru toate sacrificiile pe care le face pentru el, iar recent i-a făcut o declarați de dragoste care nu doar că a reușit să o emoționeze pe ea, ci și pe mulți dintre oamenii care o urmăresc pe rețelele sociale. Având în vedere cât de multe cuvinte frumoase a primit din partea soțului său, ea nu s-a putut abține să nu le povestească și altora.

”Azi m-a minunat Vio ca mi-a zis asa impresionat ca am devenit o femeie puternică. Care face, rezolvă lucruri. Situații. M-am bucurat ca m a validat. M-am simțit si mai puternică pentru ca m-a văzut el așa. Gândiți-va ca omul asta ma cunoaște de cand eram o fată de 19 ani traumatizată, care plângea pe stradă, care trasarea si se speria la orice voce ridicată, care se simțea cea mai orfana fata de pe lumea asta, care țipa noaptea speriată in somn, care nu stia sa se descurce si sa fie puternică pentru că nimeni nu o învățase asta”, a scris Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.