Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară, emisiunea ei „40 de întrebări cu Denise Rifai” având un succes imens de la ediție la ediție. Deși are un program încărcat din punct de vedere al carierei sale, își face timp să se gândească și la viitor. Ca orice femeie, visează la o viață liniștită și la o familie. 
 

Denise Rifai, planuri serioase de viitor

Cunoscuta moderatoare TV este foarte rezervată când vine vorba despre viața sa privată, dar recent a dat o serie de declarații surprinzătoare și a menționat cum i-ar plăcea să arate bărbatul de lângă ea. Are pretenții foarte mari, iubirea nefiind suficientă într-o relație și, mai presus de toate, ar vrea ca omul iubit să fie mult mai inteligent decât ea, pentru a avea mereu ceva de învățat.

În plus, vrea un bărbat pe care să îl poată privi ca pe un mentor, să îl admire. Mereu a visat să aibă o familie cu mulți copii, doar că până la momentul actual acest lucru nu s-a concretizat. Vedeta este, însă, foarte optimistă și crede că va avea parte de tot ceea ce este scris pentru ea și că lucrurile vin în viața unui om la momentul potrivit.

Retail jobs

„Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie. Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect.”, a declarat Denise Rifai, pentru unica.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.