Flavia Mihășan este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar cei doi băieți pe care îi are îi fac zilele mai frumoase în adevăratul sens al cuvântului. Cu toate acestea, viața sa nu este lipsită de probleme, iar a fi părinte nu este chiar atât de ușor pe cât pare. Recent, fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a confruntat cu niște probleme pe care nu a știut să le rezolve de una singură.

Flavia Mihășan a avut nevoie de sfaturile altor mame

Încă de când a adus pe lume primul ei copil, Flavia Mihășan a reușit să adune pe contul ei de Instagram o întreagă comunitate de mămici. Cel mai important pentru ea este faptul că se poate pe baza pe ajutorul femeilor respective ori de câte ori are nevoie. Vedeta primește zilnic zeci de mesaje din partea lor, iar acest lucru nu poate decât să o bucure, pentru că este un model pentru ea.

Ei bine, mamă a doi băieți, Flavia Mihășan a vrut să știe cum se comportă alte mame când copilul lor se joacă în parc liniștit, iar un altul vine și îl împinge din senin. Atât ea, cât și partenerul ei de viață l-au învățat pe cel mic să se fie cuminte, să se joace frumos și să nu caute ceartă cu ceilalți, dar se pare că nu toți primesc aceeași educație de acasă.

Sursa foto (c): Flavia Mihasan/Instagram

„Am și eu o curiozitate dragi mămici. Spre exempul dacă copilul vostru se joacă în nisip singurel și vine un alt copil și îl împinge din senin și copilul vostru începe să plângă. Ce reacții aveți? Eu încerc să fiu foarte calmă, dar recunosc că nu e cel mai comod lucru, mai ales că noi l-am învățat pe Carol să fie foarte pașnic și să nu lovească pe nimeni, dar alți copii, nu știu dacă sunt învățați la fel, nu știu dacă trec prin alte faze sau etape, eram doar curioasă cum faceți voi să nu vă enervați maxim.”, a spus Flavia Mihășan, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.