Eliza Natanticu și-a creat, în cadrul emisiunii Asia Express, o imagine de femeie dură și puternică, care luptă până la capăt și pe care cu greu o poate învioge cineva. Cu toate acestea, în sinea ei, este foartr sensibilă, iar de acest lucru și-au putut da seama și telespectatorii în ediția de seara trecută a competiției de la Antena 1.

Eliza Natanticu și-a retrăit copilăria

Natanticii au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de Mihai Petre și Elwira, dar și alături de băieții de la Noaptea Târziu. La un moment dat, cele trei echipe au avut de dus la bun sfârșit o probă care implica realizarea unor fotografii în niste clădiri care, la prima vedere, păreau părăsite. Acolo, locuiau familii întregi care trăiau în niște condiții grele, în niște locuri în care este greu de crezut că ar putea sta cineva.

Imaginile acelea i-au șocat pe concurenții care nu se gândeau că vor găsi pe cineva. Rămași ultimii, Eliza și Cosmin Natanticu au reușit și ei să facă proba cu pozele, iar la un moment dat un câine s-a ținut după ei, semn că simțea nevoia unor stăpâni. Blondina ar fi vrut din tot sufletul ei să îi ia acasă, să nu îl abandoneze, dar în acel context era imposibil. Gândul că l-a abandonat a făcut-o să retraiscă momentele grele din copilărie, a început să plângă, iar soțul ei nu și-a mai putut stăpâni nici el lacrimile.

”Această cățelușă a simțit ceva din iubirea pe care eu le-o port animalelor și de asta s-a ținut după noi. Și mi s-a rupt sufletul când am abandonat-o pentru că și eu am fost abandonată la rândul meu când eram mică și am această chestie că nu-mi place să abandonez. Vreau să fac un bine mereu, mi s-a rupt sufletul, ea parcă a fost trimisă de Dumnezeu. Aș fi luat-o acasă”, a spus plângând Eliza Natanticu, în cadrul emisiunii de la Antena 1.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.