Cursa pentru ultima șansă de la Asia Express s-a transformat, seara trecută, într-un coșmar pentru echipele aflate în pericol de eliminare. Cuza și Emi, Elwira și Mihai Petre, Eliza și Cosmina Natanticu au trecut prin multe momente dificile și emoționante în Georgia, care le-au dat serios de gândit și care pe unii dintre i-au făcut să plângă.

Lupta a fost una strânsă, deoarece toate echipele care au intrat în cursa pentru ultima șansă sunt foarte puternice și au demonstrat până acum faptul că sunt capabile să se descurce în orice situație. Primii care au reușit să ajungă la punctul final, unde se aflau Irina Fodor și ceilalți concurenți imuni au fost Mihai Petre și soția sa, urmați de Cuza și Emi.

Natanticii au scăpat de data asta

Eliza și Cosmin Natanticu nu au avut prea mult noroc în ziua respectivă și s-au situat pe ultima poziție. Au stat cu sufletul la gură să vadă culoare diamantului, care a fost verde, ceea ce înseamnă că s-au salvat de la eliminare.

Toate celelalte echipe, mai puțin cea formată din Patrizia Paglieri și Francesco, au aplaudat și păreau că se bucură pentru faptul că nu a fost eliminați, dar comendiantul este de părere că doar s-au prefăcut și că, de fapt, nu se bucurau, ci voiau ca ei să plece acasă din moment ce i-au votat să intre în cursa pentru ultima șansă.

”Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng. Nu voiam să le dau satisfacție celorlalte echipe. Cum să aplauzi când tu m-ai trimis. Nu există nicio echipă de pe margine care să nu fi votat cu noi. Mai puțin Patrizia și Francy, n-au aplaudat, și-au asumat și mi-a plăcut asta. Dar celelalte... de ce aplaudă? Probabil că au avut reacția corectă în interior, dar la exterior au arătat că se bucură, pe naiba. Și eu dacă aș fi fost pe margine și o echipă puternică ar fi primit piatra verde, m-aș fi ofticat”, a declarat Cosmin Natanticu, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.