Cuza formează o echipă foarte bună cu prietenului lui din copilărie, Emi, la Asia Express. Cei doi s-au bucurat din plin de experiența pe care au avut-o, chiar dacă le-a fost tare greu fără mâncare, fără bani și fără un loc în care să doarmă peste noapte. Autostopul a fost una dintre cele mai mari provocări pentru el, dar spre deosebire de alți concurenți, ei chiar s-au descurcat destul de bine. 

Cuza a dormit timp de două zile

Oricât de mult s-a bucurat Cuza de momentele pe care le-a trăit pe Drumul Împăraților, a dus lipsa confortului de acasă. Odată ce a ajuns în România, îndrăgitul vlogger a avut câteva lucruri pe care era nerăbdător să le facă și de care, de asemenea, avea mare nevoie. Concurentul de la Asia Express a precizat faptul că odată ce a ajuns acasă, a dormit timp de două zile, dar a mâncat și toate lucrurile care i-au lipsit enorm în competiție.

Mai mult de atât, Cuza de la Noaptea Târziu a fost nevoit să se ocupe și de o grămadă de contracte și de facturi neplătite de care nu s-a ocupat nimeni în lipsa sa. Pe scurt, după câteva zile de relaxare, a intervenit motonia cea de toate zilele.

”Când am ajuns acasă, primele două zile, am dormit, am stat în casă şi am mâncat tot ce mi-a lipsit în „Asia Express. După cele două zile, magia a dispărut, a reapărut monotonia şi am revenit la treabă, pentru că aveam deja o grămadă de contracte şi de facturi restante”, a declarat Cuza, pentru viva.ro.

Sursa foto (c): Asia Express/Facebook

”Pentru doi băieţi, în plină pandemie şi cu toate rigorile impuse de lockdown, a fost cumplit! Şi am mai sesizat ceva, era imposibil să nu existe o regulă destul de clară: dacă se întâmpla să avem noroc cu autostopul, era clar că ghinionul se muta la cazare şi invers”, a mai zis vloggerul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.