Eliza Natanticu a trăit cea mai frumoasă experiență din viața sa alături de Cosmin Natanticu, în Asia Express. Cei doi soți au pornit încrezători pe Drumul Împăraților, iar până acum se descurcă de minune și au reușit să demonstreze că sunt capabili să ducă la bun sfârșit până și cele mai grele probe din concurs. 

Eliza Natanticu, despre experiența Asia Express

Invitată într-un platou de televiziune, soția lui Cosmin Natanticu a povestit cum a reușit să o schimbe participarea la Asia Express. Atât ea, cât și soțul ei au trecut prin tot felul de momente grele care le-au marcat cumva existența. Cel mai greu le-a fost să găsească un loc în care să doarmă peste noapte, dar și să facă autostopul. Erau cumva la mâna oamenilor, care de cele mai multe ori nici măcar nu îi băgau în seamă.

Artista a învățat, după toată această experiență, să aprecieze mult mai mult lucrurile pe care le are, să se bucure din plin de tot ce a primit de la viață și să fie recunoscătoare. Nu i-a fost deloc ușor să se descurce fără un leu ăn buzunar și să ceară chiar și de mâncare. Cu toate acestea, ea și comendiantul au făcut față cu brio provocărilor și nu vor uita niciodată prin câte au fost nevoiți să treacă.

Sursa foto (c): Asia Express/Facebook

”Nu ne lua chiar prima mașină, sigur, puteai să ai noroc... E un joc extrem de dur, real, am auzit tot felul de comentarii că nu e adevărat, altfel de ce ne-am mai enerva?! Cu cât înaintezi în etape devii din ce în ce mai competitiv și uneori competitivitatea asta pune stăpânire pe tine și nu știu dacă este cel mai bun lucru, însă, ca să răzbești, trebuie să lupți”, a declarat concurenta de la Asia Express, pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.