Eliza și Cosmin Natanticu sunt împreună de mai bine de 10 de ani zile, dar cei doi au devenit cunoscuți ca și pereche anul acesta, după ce oamenii i-au descoperit în cadrul emisiunii Asia Express. Cei doi au reușit să demonstreze, până la momentul actual, că sunt un cuplu puternic și care nu se teme de nimic.

Eliza Natanticu, despre greutățile prin care au trecut

Deși de-a lungul anilor au ajuns în punctul în care pot afirma cu tărie că o relație solidă, a fost o vreme în care lucrurile nu mergeau de la fel de bine între ei. Sentimentele lor au fost atât de puternice, încât au tras cu dinții de relația lor chiar și în momentul în care ambii concurenți de la Asia Express simțeau că aceasta a ajuns la final.

Eliza Natanticu a oferit un interviu în care a vorbit sincer despre problemele în cuplu pe care le-au întâmpinat și crede că ar fi fost vinovați, doar dacă nu ar fi luptat cu toate forțele pentru tot ceea ce au reușit să construiască împreună. Se bucură, însă, că depășit toate momentele de cumpănă și că sunt mai fericiți ca oricând.

Sursa foto (c): Asia Express/Facebook

„Am trecut prin multe hopuri împreună și cumva am fi fost de vină dacă nu am fi luptat și am fi lăsat așa lucrurile, însă am învățat din această viață că nimic nu este ușor și toate lucrurile care vin ușor se și duc așa de repede și pentru o relație în care am luptat și vorbesc din punctul meu de vedere și amândoi am tras cu dinții. Uite că am ajuns acum într-un punct în care lucrurile s-au sedimentat.”, a declarat Eliza Natanticu, pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.