Patrizia Paglieri este una dintre concurentele sezonul 4 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1. Cel pe care l-a ales să îi partner de joc pe Drumul Împăraților este chiar fiul ei, Francesco. Ambii doun eforturi considerabile pentru a ajunge cât mai departe în concurs, iar seara trecută au fost în culmea fericirii, după ce au reușit să câștige cea de-a doua imunitate a etapei. 

Concurenta a lămurit pe toată lumea

Pe Patrizia Paglieri unii oameni o cunosc de pe vremea când se afla în juriul de la MasterChef. Un aspect care le-a atras atenția imediat fanilor competiției Asia Express a fost legat de faptul că îndrăgitul chef se îmbracă mereu în negru. Ei bine, nu a durat mult, iar concurenta emisiunii de la Antena 1 a fost luată la întrebări în ceea ce privește acest aspect, care a ridicat multe semne de întrebare.

Sursa foto (c): AsiaExpress/Facebook

Sinceră din fire, ea a zis clar de ce poartă doar negru. Se pare că este fericită că negrul îi ascunde dimensiunile, dar nu acesta este realul motiv pentru care a ales ca toate piesele sale vestimentare să fie negre. S-a obișnuit așa și știe că nu are cum să dea greș, ba mai mult de atât, nu are o garderobă prea mare, având în vedere că petrece mai mult timp în bucătărie decât pe la evenimente.

„Multă mișcare, fără pâine, alcool, grăsimi, iar ultima masă nu mai târziu de 18.00. Ba chiar am liber la 100 grame de ciocolată, și chiar 4-5 cafele zilnic. Mă simt bine așa, cu noile reguli însă nu ăsta e motivul pentru care mă îmbrac mereu în negru deși nuanță, mereu la modă, ascunde dimensiunile. M-am obișnuit cu negru și, așa, nu fac greșeli vestimentare. Oricum, nu am o garderobă impresionantă căci stau mai mult în bucătărie decât la evenimente.”, a mărturisit vedeta pentru libertatea.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.