Lora a fost invitata lui Cătălin Măruță, unde a deschis mai multe subiecte sensibile, inclusiv pe cel legat de căsnicia pe care a avut-o cu Dan Badea, co-prezentatorul de la iUmor. Artista a fost destul de clară în declarațiile sale și a enumerat și lucrurile care au dus la ruptura dintre ei. 

Artista a dat cărțile pe față

Lora și Dan Badea s-au căsătorit în anul 2012 și au ajuns să divorțeze în 2014, după un an în care era clar că nu mai au nimic în comun. Actuala parteneră de viață a lui Ionuț Ghenu a avut parte de un an în care doar venea de la filmări, dormea și o lua de la capăt. A decis să pună capăt relație cu îndrăgitul comediant, pentru că nu se mai simțea deloc bine și se acumulaseră și destul de multe frustrări.

„În 2014 eram căsătorită din 2012. Măritișul a ținut un an, bine… a mai fost un an așa de… greu. Era pe final și era de mult. Ajungeam acasă și dormeam în principiu. Marți o luam de la capăt. Un an de zile a fost așa. Vă rog să mă iertați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit, ce se întâmpla pe la cântări. Au început să vină multe lucruri dintr-odată”, a declarat Lora în cadrul podcast-ului găzduit de Cătălin Măruță.

Nu l-a învinuit pe el pentru tot ce s-a întâmplat, ci a recunoscut că o mare parte din vină a fost a sa. Mariajul lor nu a funcționat din foarte multe motive și ajunsese în punctul în care artista nu mai simțea nimic. Nu era bine pentru ea și a decis să plece. Nu regretă nimic, pentru că mai apoi l-a cunoscut pe Ionuț Ghenu, cel alături de care are o relație de nota 10.

”Bineînțeles că nu a mers și din cauza mea. Mariajul a eșuat din cauza… vieții care așa a dus lucrurile. Am simțit la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bate. Energia mea era acolo. Filmam 14-15 ore. Nu mai înțelegeam nimic și nu mă mai emoționau copiii”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.