George Burcea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Acesta a fost căsătorit ăn trecut cu Andreea Bălan, care i-a dăruit două fetițe superbe. Căsnicia celor două vedete a durat câțiva ani buni, dar mai apoi flacăra iubirii lor s-a stins, iar după o perioadă de timp, el și-a refăcut viața. În prezent, are o relație cu Viviana Sposub, femeia care i-a readus zâmbetul pe buze. 

George Burcea, despre momentul în care și-a cunoscut frații

Recent, iubitul concurentei de la Bravo, ai stil a fost invitat în cadrul emisiunii În Oglindă, unde și-a pus sufletul pe tavă și în care a vorbit despre trecutul lui dureros. Sunt foarte puține persoane care au știut toate aceste lucruri despre ele până acum, dar fanii săi s-au bucurat enorm, când au realizat că în felul acesta pot fi mai aproape de el.

„Am venit singur de la Eforie Sud, am luat autobuz, autocar, eram prima dată în București. Am găsit o casă destul de mare, am strigat la poartă, a ieșit o mătușă care nu m-a recunoscut și am spus: Bună ziua, îl caut pe Cristian, sunt un prieten foarte bun, spuneți-i să vină dacă este aici. Tremuram și în buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu. Și după vreo 5 minute iese frate-miu și vine spre mine somnoros, se freca la ochi și spune: Da, salut, ce vrei?. Mă uit la el si zic: Burcea Cristian? Eu sunt George Burcea, sunt fratele tău. A leșinat, a leșinat instant.”, a dezvăluit George Burcea în emisiunea online „În oglindă”.

George Burcea a povestit cu lux de amănunte cum și-a cunoscut cei patru frați, alături de care nu a avut norocul să crească. S-au văzut pentru prima dată în anul 2006, când și-a dorit enorm de mult ca acest lucru să se întâmple și când a decis ca el însuși să plece în căutarea lor. Părinții actorului au divorțat, când el avea câteva săptămâni, ceea ce înseamnă că a simțit din plin lipssa familiei sale.

„Apoi am intrat în curte, am mers în casă, a venit și mătușa mea. M-au dus într-o cameră unde toată lumea a sărit pe mine și au început să strige la tata și la sora mea, că era cu toții acasă. A intrat tata și când m-a văzut a zis „Băiatul meu!” și a leșinat. A intrat soră-mea după 30 de secunde și a zis „Fratele meu!” și a leșinat peste tata. Și eu eram pe pat, înconjurat de vreo șapte oameni, cu frate-miu care mă strângea de mână de mă învinețise, eu uitând-mă la ei unul peste celălalt leșinați. A fost un moment de telenovelă, de film. În prima zi am vorbit tot felul de lucruri, după câteva zile nu mai aveam ce vorbi. Și cel mai dramatic punct a fost atunci când am reunit familia, acesta a fost visul meu de mic”, a mai zis actorul.

Citeste si:
Ruxi, infidelă în trecut. Își mai dorește sau nu o relație serioasă...
Ruxi, infidelă în trecut. Își...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.