Cosmin Natanticu și frumoasa lui parteneră de viață, Eliza, formează una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Cei de acasă nu și-i pot imagina în competiție în compania altcuiva, dar foarte puțini știu că, de fapt, actorul nu ar fi trebuit să plece cu soția sa în aventura vieții lor, ci însoțit de o altă persoană.

Eliza Natanticu, mărturisiri neașteptate

În cadrul emisiunii de la Antena 1, cei doi soți au trecut prin clipe de coșmar, aceștia fiind supuși unor probe grele care le-au pus serios la încercare răbdarea, dar și prin tot felul de momente frumoase. Cu siguranță, Natanticii nu vor uita niciodată zilele petrecute pe Drumul Împăraților și, cu siguranță, vor avea multe de povestit copiilor și nepoților.

Participarea la Asia Express a fost un test al căsniciei lor, pe care l-au trecut cu brio. Invitată în podcast-ul găzduit de soțul ei și de Dragoș Mușat, Eliza a vorbit despre ce a însemnat pentru ea această experiență.

„Înainte să plec, eram super emotivă și după ce am trecut prin toate probele de foc, m-am întors călită. Nu m-am văzut niciodată urcând un munte de două ori. Mă pregătisem pentru greu, dar nu pentru ce se întâmplă acolo. Tehnica de respirație, a lui Wim Hof, m-a ajutat să trec peste momentele dificile. E mai simplă pentru că îți urmărești inspirația și expirația ca și cum urmărești cu gândul”, a povestit vedeta, în podcast-ul amintit.

Se pare că producătorii show-ului Asia Express i-au propus lui Cosmin Natanticu să partipe alături de unul dintre cei doi comedianți, Viorel Dragu și Costel Bojog. Actorul a refuzat din prima propunerea venită din partea lor, deoarece știa că soția lui își dorește mult prea tare să participe.

„Eu mi-am dorit atât de mult să se întâmple o chestie de asta, încât am spus că mă bucur când ajung acolo. Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat. Nu am vrut să mă bucur, pentru că îmi era frică că se poate întâmpla ceva neprevăzut”, a mai zis concurenta de la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.