Eliza Natanticu a devenit cunoscută, în urma participării sale la emisiunea Asia Express de la Antena 1. Deși fanii competiției au aflat multe despre ea urmărind-o, foarte puțini știu prin ce a trecut vedeta în urmă cu ani buni și care sunt problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Recent, artista a vorbit sincer despre momentul în care, pur și simplu, și-a văzut moartea cu ochii.

Concurenta are amintiri dureroase

Eliza Natanticu, soția actorului Cosmin Natanticu, a fost invitată într-un podcast, unde a discutat și despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa și anume cea în care viața i-a fost pusă în pericol. Cântăreața a luat o bacterie din spital, iar mai apoi a trecut prin clipe de coșmar, pe care nu i le dorește nici celui mare dușman al ei. Blondina a cerut ajutorul cadrelor medicale, pentru că trebuia să se opereze din cauza unui chist ovarian, dar s-a ales cu multe alte probleme.

La câteva zile după ce a fost externată, concurenta de la Asia Express i-a spus partenerului său de viață că nu se simțea deloc bine. A revenit la spital, unde medicii au decis să o mai opereze o dată aproape fără voia sa. Asta nu este tot. Aceștia au vrut să o opereze pentru a treia oară, dar a refuzat de la capul locului acest lucru.

Sursa foto (c): Facebook/Asia Express

„Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. (…) A vrut să mă opereze și a treia oară, dar nu i-am lăsat”, a povestit Eliza Natanticu în cadrul unui podcast, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.