Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Florin Popa, în urmă cu doar câteva zile. Imediat după ce a avut loc cererea în căsătorie și au mai dispărut emoțiile, artista le-a dat vestea cea mare și fanilor ei de pe Instagram. Nu doar că le-a vorbit despre unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa, dar a postat și primele imagini cu inelul de logodnă. 

Nicole Cherry, despre momentul cererii în căsătorie

Florin Popa a ales pentru viitoarea lui soție un inel superb, cu diamant, de care vedeta pare foate, foarte mulțumită. Cu zâmbetul până la urechi, Nicole Cherry s-a pozat cu un buchet imens de trandafiri în brațe, iar imaginea cu pricina a adunat mii de aprecieri din partea fanilor care o admiră, care o urmăresc și care au fost bucuroși să afle că, în sfârșit, partenerul ei de viață și-a făcut curaj și i-a cerut mâna mamei copilului său.

Mai mult de atât, frumoasa artistă o va aduce pe lume pe Anastasia la sfârșitul acestui an și se declară pregătită pentru a-și lua rolul de mamă în serios. Viitoarea soție a lui Florin Popa nu doar că este nerăbdătoare ca fiica lor să vină pe lume, ci și-a propus ca până la vârsta de 27 de ani, să mai nască încă doi.

Sursa foto (c): Nicole Cherry/Instagram

În ceea ce privește momentul cererii în căsătorie, vedeta a dat deja primele declarații în acest sens și a mărturisit că a fost ceva simplu, la care se aștepta într-o oarecare măsură, având în vedere faptul că este însărcinată. Cei doi îndrăgostiți se aflau în drum spre munte, au luat cina împreună, au sărbătorit faptul că vor avea o fetiță, iar inelul de logodnă a venit și el.

„A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla ”, a declarat Nicole Cherry în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.