Minciuna are picioare scurte, iar de acest lucru și-au putut da seama Eliza și Cosmin Natanticu, în cadrul ediției de seara trecută de la Asia Express. Cei doi soți au sabotat jocul, iar cei care au avut de suferit au fost Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. Ei nu avut curajul să recunoască faptul că ei au fost cei care au greșit, cel puțin nu și în fața colegilor lor.

Eliza și Cosmin au dezamăgit-o pe Patrizia

Natanticii nu mai țin cont de reguli, când vine vorba de a ajunge primii la Irina Fodor. Aceștia au încercat să le îngreuneze munca altora, dar au fost prinși imediat cu mâța-n sac. Unii dintre ei au rămas șocați, în momentul în care au realizat de ce sunt în stare și i-au judecat pentru faptul că nu sunt capabili să joace corect.

Patrizia Paglieri este o femeie calculată, care nu a jignit și care nu a vrut răul nimănui și, mai mult de atât, a demonstrat că are respect pentru fiecare în parte. Ei bine, ceilalți concurenți nu se comportă la fel, iar vedeta a rămas cu gura căscată, când a descoperit cine erau vinovații pentru problemele pe care le-au avut ea și fiul ei, pe parcursul zilei.

„Natanticii nu sunt oameni cu caracter. (...) A fost un gest imoral.”, a declarat Patrizia Paglieri, în cadrul emisiunii Asia Express.

Sursa foto (c): Asia Express/Facebook

Cum era de așteptat, Natanticii au avut ceva de zis în apărarea lor, dar nu în fața colegilor, ci la testimoniale. Eliza a precizat că nu există o regulă de fair-play în concurs, în ideea în care ea nu a semnat pentru așa ceva.

„Nu există regul de fair-play. Nu am semnat nimic care să spună că există vreo regulă de fair-play.”, a spus Eliza Natanticu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.