Competiția Asia Express a devenit din ce în ce mai grea, iar cele șase echipe care au ajuns în Georgia dau tot ce au ele mai bun, pentru a ajunge primele la Irina Fodor. Nervii sunt și ei întinși la cote maxime, iar Mihai Petre și soția sa, Elwira, au avut parte de o întâmplare nefericită în momentul în care făceau autostopul.

Mihai Petre, scos din sărite de un șofer

Deși au sperat că în Georgia lucrurile vor fi mai simple și oamenii mult mai înțelegători, cei doi soți au realizat că situația nu este deloc așa cum au sperat eu. După ce au pierdut imunitatea pe care le-au suflat-o Adriana Trandafir și fiica ei, Adriana Speranța, aceștia au fost nevoiți să ducă la bun sfârșit celelalte probe alături de colegii lor.

În timp ce se aflau pe drum de munte și încercau să găsească o mașină care să îi ducă la destinație, au dat nas în nas cu un șofer care s-a dovedit foarte, foarte violent care l-a scos din sărite pe cunosctul dansator. Bărbatul respectiv a coborât din autoturism și a început să se comporte tota nepotrivit, moment în care concurentul de la Asia Express a început să îl jignească.

Îi pare rău pentru felul în care a reacționat și este conștient de faptul că a fost un moment jenant, dar nu a putut tolera ca tocmai lui să i se întâmple una ca asta.

Sursa foto: (c) Asia Express/Facebook

„Acesta e un alt moment jenant din punctul meu de vedere, dar face parte din viața reală. Eu regret. E un alt exemplu de șofer violent și nici asta nu poate fi tolerat până la capăt că mai avem și pe la noi exemplare.”, a declarat Mihai Petre, la testimoniale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.