Dani Oțil și frumoasa lui parteneră de viață, Gabriela Prisăcariu, și-au botezat recent copilul. Deși a trecut doar o lună de la venirea lui pe lume, aceștia au preferat să nu mai piardă vremea și au organizat un eveniment privat, care le-a ieșit de minune și de unde au postat deja primele imagini în mediul online. 

Dani Oțil a reacționat așa cum știe el mai bine

Îndrăgostiții l-au numit pe fiul lor Luca Tiago, motiv pentru care au fost dur criticații de oamenii din jurul lor. Mulți sunt de părere că ei nu au făcut altceva decât să își bată joc de copil, iar comentariile și mesajele au venit în consecință. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani nu s-a putut abține să nu discute despre acest aspect și în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Faptul că tot mai multe persoane cred că numele fiului lor este unul total nepotrivit l-a deranjat la culme pe Dani Oțil, care a ținut să precizeze că ar fi putut să îl numească termonan și, totuși nu a făcut-o. Unii au avut ceva de comentat și în ceea ce privește petrecerea de botez, unde au avut un perete de baloane de care el nu a avut parte când era mic și care a ținut să nu îi lipsească fiului lor.

”Credeți că un bebeluș nu a greșit cu nimic? Ei bine, a greșit. Nenumărați oameni mi-au zis că mi-am bătut joc de copil cu numele ăsta. Bine că nu i-am zis termopan. Am un prieten care are o fabrică de termopane și mi-a zis că dă și el ceva dacă îi pun numele așa. Mi-a scris un cetățean: 'Se scufundă planeta și voi ați făcut perete de baloane'. Îi dau dreptate, însă eu nu am avut când eram mic, așa că recuperăm”, a spus Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.