Ziua de 25 octombrie este una extrem de importantă pentru Culiță Sterp, dar și pentru întreaga lui familie. Proaspătul tătic își sărbătorește astăzi ziua de naștere, de care a ales să se bucure departe de casă. Mai mult de atât, acum puțin timp a avut loc și botezul fiului său, Milan, eveniment la care au luat parte în jur de 300 de invitați. Având în vedere aceste lucruri, manelistul se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. 

Culiță Sterp, zi de naștere departe de cei dragi

Încă de la primele ore ale zilei, familia, prietenii și foștii colegi de la Survivor au ținut să îi facă ziua mai bună îndrăgitului artist care s-a bucurat de toate mesajele primite din partea lor, pe care nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor lui din mediul online. Nici fanii nu s-au lăsat mai prejos și l-au bombardat cu meseje menite să îl facă să zâmbească într-o asemenea zi.

Sursa foto (c): Culita Sterp/InstaStory

Împlinirea celor 29 de ani l-a prins pe Culiță Sterp departe de casă și de familie, dar nu este trist din acest motiv. Munca este muncă pentru el și a avut de susținut un concert extrem de important de la care nu a putut lipsi. Colegii de trupă au avut și ei grijă ca artistul să se simtă iubit de aniversarea lui și i-a făcut o surpriză de zile mari.

„Ziua mea m-a prins la cântat, este o zi ca oricare alta, pentru mine, am și uitat sincer că după 12 noaptea e 25 octombrie. Important e să fiu sănătos și fericit, că așa simt că e ziua mea în fiecare zi”, a scris Culiță Sterp, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.